Constantin Budescu a evoluat în Arabia Saudită pentru Al-Shabab, în sezonul 2018-2019, iar mijlocașul a făcut o dezvăluire de-a dreptul fabuloasă despre perioada petrecută acolo.
La îndemnul lui Gabi Tamaș, noul fotbalist al Petrolului, formație la care este așteptat cât de curând și mijlocașul, Budescu a relatat momentul în care a părăsit țara cu un geamantan de carne de porc.
„Artistul” și-a recunoscut fapta, și a motivat gestul explicând că a fost nevoit să își petreacă sărbătorile în Arabia Saudită, fapt pentru care și-a făcut proviziile necesare.
„Povestește tu Budi când ai umplut un geamantan de carne de porc!”, l-a îndemnat Gabi Tamaș pe colegul său.
„Am luat provizii! Ce vrei dacă jucam în străinătate?! Trebuia să facem masă românească, ne-au prins sărbătorile pe-acolo. Ne-am descurcat, n-aveam treabă”, a fost răspunsul mijlocașului.
Ulterior, Budescu a explicat și originea poreclei „Sărmăluță”, apelativ folosit de multe persoane la adresa lui. Un supranume provenit din perioada în care evolua pentru Astra Giurgiu, fotbalistul a explicat că totul a pornit de la o glumă pe care obișnuia să o facă după meci, când le spunea colegilor că pleacă să mănânce sarmale.
„E mai mult o legendă cu sarmalele. Mai aveam și noi sifoanele noastre pe la Astra prin autocar și o mai arunc așa după meci că mă duc să mânânc sarmale. A ajuns la patronul nostru și m-a dat la televizor. Apoi toată lumea mi-a zis Sărmăluță! În afară de Sărbători, mai prind sarmale doar la nunți”, a spus Constantin Budescu, în cadrul podcastului Fiță cu Adiță.
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER